Excursie naar Alko/Döhler Roggel.

Nieuws alko 1
Donderdag 27 september zijn we als vereniging op bezoek geweest bij Alko/Hölding Roggel

Met maar liefst 36 personen waren we daar aanwezig waar we hartelijk verwelkomd werden door mevrouw Ellen Janssen-Peeters. In de kantine werden we ontvangen met koffie en vlaai, waarna we van de heer Dik Bentum een uitvoerige uiteenzetting kregen over dit bedrijf. Hij vertelde ons het e.e.a. over hoe het bedrijf werkt; dat er 81 fte’s werkplaatsen zijn, verdeeld over 97 personen; dat de naam Alko februari dit jaar overging in Döhler bv; dat zij op 28 verschillende locaties over de gehele wereld werkzaam zijn; welke alcoholische en niet alcoholische dranken er gemaakt worden (ontzettend veel!); over wetgeving mbt het bedrijf.
Na deze uiteenzetting werden in 3 kleinere groepen in het bedrijf rondgeleid door Nicole Bongers, de heer van Zuylen en de heer Bentum. Het werd een zéér interessante rondleiding. Veel vragen werden door onze leden gesteld aan onze begeleidster. Voor je het wist kwam er een einde aan de rondleiding. Tot slot bedankte onze voorzitter Cor Beenders Nicole Bongers en de heren van Zuylen en Bentum voor de mooie en interessante twee uurtjes die we op het bedrijf Döhler Roggel bv mochten verblijven .