Foto vroeger december 2013

Deze maand geen foto maar een boekje. Het betreft het jubileumboekje ter gelegenheid van het 60 jarig bestaan in 1961.Heeft u eigen herinneringen of aanvullende foto’s of informatie, geef dat dan door middels het formulier.

Alvast hartelijk dank voor uw hulp!

 

Fotovroeger12-13

Omschrijving:

Dit is de voorkant van het jubileumboekje van harmonie Amicitia uit 1961.Het werd ons aangereikt door Dré Raemaekers. Waarvoor hartelijk dank.Als men door dit boekje bladert ziet men  het feestprogramma, ledenlijst, foto’s, lijst van erecomité en diverse voorwoorden. Door de advertenties te bekijken ziet u de complete Roggelse middenstand van die tijd aan uw voorbijtrekken.

Het feest werd gehouden in de tuin achter het gemeentehuis en duurde 2 weekenden. Een 10 tal harmonieën en fanfares verzorgden op deze dagen concerten. De werken die ze speelden staan allemaal vermeld.

Door op de afbeelding hierboven  te klikken  kunt u door dit boekje doorbladeren.

De foto’s uit dit boekje zijn door de toenmalige rastertechniek niet erg duidelijk, maar veel mensen zijn toch best herkenbaar. U kunt dit vervelende effect vaak verkleinen door in- of uitzoomen. ( klik op het vergrootglas symbool met + of  –  .  Met de < en > tekens onder in het beeld kunt u bladeren.)

Veel plezier ermee!

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress