Foto vroeger juli 2016

foto_vroeger_07_2016
Omschrijving van de foto:

Deze maand een mooie aanvulling op de kalenderfoto van dit jaar die gemaakt is  bij de  opening van het gemeentehuis en werkbezoek van Gouverneur Houben .

2  kinderen, een jonge en een meisje van een jaar of 10 doen een voordracht. Ze staan voor het nieuwe gemeentehuis dat die dag officieel wordt geopend door gouverneur Houben. Het is dan het jaar 1958.
Wie die voordracht toen deden is ons niet bekend, maar we zijn er heel benieuwd naar. Het moeten nu dus mensen moeten zijn van 67 -68  jaar.

Op de achtergrond kijken de kinderen van de meisjesschool toe. Als je op de foto inzoomt, moet hiervan ook nog menigeen herkenbaar zijn.

We zijn benieuwd of we reacties krijgen. Hoe u kunt reageren leest u hieronder.

Van Margriet Reijnen-Gubbels ontvingen we  via Facebookde volgende reactie: Wat mooie fotos! Achteraan staat mijn oma, Marie Gubbels-Dings, ernaast mijn moeder Bertha Gubbels Lenders, de zuster die ernaast staat is Leentje Gubbels.”

Overige opmerkingen:

Bij het archiveren komen wij vaak prachtige foto’s tegen die in het verleden door (oud) Roggelnaren ter beschikking zijn gesteld. Soms echter ontbreken er essentiële gegevens die we graag van de foto zouden weten, zoals plaats, tijdstip namen van personen e.d. Via plaatsing op onze site hopen wij via u meer info te krijgen. Weet u dus meer van de foto die hierboven is geplaatst, laat het ons dan s.v.p. weten. Maakt niet uit of het herkenning van personen betreft, jaartallen, gebeurtenissen, anekdotes info over bebouwing of werkwijze. Alle info is welkom. Kunt u ons helpen, geef dat dan door middels het formulier, benader één van onze leden via telefoon of mail, ons. Ook reageren via Facebook kan.  Heeft U zelf nog oude foto’s die een link met Roggel hebben, laat het ons dan weten, dan komen we ze graag kopiëren. Als u de mogelijkheid heeft kunt u ze ook zelf uploaden via foto uploaden.

Alvast hartelijk dank voor uw hulp!

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress