Kalenderfoto januari 2019

Deze mooie foto met de info  ontvingen we van Hanneke Alofs.
Het is een foto uit 1942 en het is de Melodia club.

Dit is een vriendengroep en ze hebben in augustus 1945, vanuit deze club, Roggels gemengd koor Melodia opgericht.
De foto is gemaakt op het Klapvaren; achterom bij het woonhuis van de familie Alofs, waarvan 4 (van de 5) kinderen op deze foto staan.
Uit deze groep is in 1945 gemengdkoor  Melodia ontstaan dat zich onlangs door gebrek aan nieuwe leden , genoodzaakt was ermee te stoppen.

Personen op de foto v.l.n.r.:
Zittend 1ste rij : Harrie Alofs met accordeon (medeoprichter en 42 jaar dirigent Roggels gemengd koor Melodia), Sjra Frenken, Harrie Smeets
Zittend 2de rij: Mechelien Kooiman, Truus Smeets, Betsy Alofs, Leny Wulms, Piet Kooiman, Miet Alofs, Toos van Heur, Nelly Klompen
Staand 3de rij: Jan Berger, Sjaak Bongers, Frits Smeets, Piet Alofs

Heeft u nog opmerkingen aanvullende info of andere oude foto’s, dan horen wij dat graag van u via mail, telefoon of ons contactformulier.