Kalenderfoto mei 2018

Foto van de Fam. Korten, voorheen wonende op Asbroek. Nr 11.

Gerardus Henricus Korten is in 1905 geboren in Grathem en hij trouwde in 1930 met Elisabeth Verheggen geboren in 1899 in Weert. Zij kochten eveneens in 1930 een in 1905 herbouwde boerderij op het Asbroek van de erven van de Sibert Raemakers die in 1929 overleed en getrouwd was met Anna Maria Engelen. In 1962 werd er na een brand weer een nieuwe woning gebouwd die er nu nog staat, en waar ze nog een tiental jaren hebben gewoond en daarna zijn verhuisd naar het Brummenböske op de Heibloem. In 1980 heeft het echtpaar Korten-Verheggen nog hun Gouden Bruiloft gevierd.

 

Personen op de foto zijn het echtpaar Korten-Verheggen, hun 2 zonen en 2 dochters en hun 2 schoonzonen en 2 schoondochters:
voorste rij v.l.n.r.:  Harry Korten, Frits Klompen, Trui Klompen-Korten, Hein Korten, Lies Korten-Verheggen
bovenste rij v.l.n.r.: Sjaak Peeters, To Peeters-Korten, Tjeu Korten, Truus Korten-Joosten, (echtgenote van Tjeu) en Tiny Korten-Looyen (echtgenote van Hein).

 

 

[Lees meer…]

Roggels Blaadje 16-05-1953

Klik op deze afbeelding om dit Roggels Blaadje te lezen.

Deze maand het Roggels Blaadje van 16 mei 1953.
[Lees meer…]

Rabobank Clubkas Campagne 2018

Als lid van Rabobank Peel, Maas en Leudal
mag je mag je ook dit jaar tijdens
de Rabobank Clubkas Campagne
weer stemmen op je favoriete clubs.
Breng je stem uit van
8 t/m 23 mei 2018
en steun onze vereniging met uw stem

Kalenderfoto april 2018

klik op de foto voor een vergroting

 

Foto uit 1958.

Buurtkinderen b.g.v. het 25- jarig huwelijk van de Fam. Beenders (Kleine Laak).
v.l.n.r.:
1e rij: Marjo Smeets, Geertje Smeets, Jan Coenen, Jacco Neijzen, Noortje Coenen, Peter Klompen,         Har Klompen, Tiny Verstegen.
2e rij: Annelies Smeets, Mientje Coenen, Fientje Verstegen, José Beenders, Jan van Heur, Jan Neijzen, Nelly van Heur, Truus Klompen.
3e rij: Stien Klompen, Annie Coenen, Annie Beenders, Wiel Klompen, Jo Beurskens, Mien Beenders, Frits Coenen, Wim van Heur, Mia Beenders, Tiny van Heur.
4e rij: Tiny Beenders, Theo Klompen, Mien Tobben (Neer), Toos Sijben (Neer), Truus Beenders en         Bartje Neijzen.

[Lees meer…]

Roggels Blaadje 15-04-1953

Klik op deze afbeelding dit Roggels Blaadje te lezen

 

Deze maand een gedeelte het Roggels Blaadje van 18 april 1953  met de uitslag van de vorige maand beschreven rondelijststemming. Hier kon iedere stemmer dus 7 stemmen uitbrengen. (De voor hem ideale samenstelling van de nieuwe raad, die uit 7 leden ging bestaan). Door deze stemming zou dan  de volgorde op de officiële kandidatenlijst van iedere partij worden bepaald. Daar hielden de lijsten zich dan ook aan. In het laatste stuk uit het Roggels Blaadje van 30 mei 1953 ziet u de uitslag van de uiteindelijke gemeenteraadsverkiezing. (Waarbij uiteraard ieder maar op één kandidaat kon stemmen). Ook de benoemde leden worden hier vermeld. (En dan blijkt dat toch weer verrassend)
[Lees meer…]

Roggels Blaadje 14-03-1953

Klik op deze afbeelding om het Roggels Blaadje te lezen

 

Deze maand het Roggels Blaadje van 14-03-1953
Ook toen waren de gemeenteraadsverkiezingen aanstaande.
[Lees meer…]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress