Uw foto

Wilt u een foto opsturen? Gebruik dan tijdelijk niet dit formulier, dat werkt momenteel niet. Gebruik s.v.p. uw eigen mailprogramma en mail de foto als bijlage naar hvrroggel@gmail.com

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe informatie en foto's. Heeft u nog leuke (oude) foto's die betrekking hebben op Roggel of inwoners van Roggel met daarbij een leuk verhaal, herinneringen, anekdotes of andere interessante bijdragen? Wij ontvangen ze graag!

Door middel van onderstaand formulier kunt u ons de foto met uw verhaal toesturen.

Bent u nog niet zo handig met de computer maar heeft u wel mooie foto's of verhalen voor ons? Neem dan contact op met een van onze bestuursleden. Telefoonnummers vindt u op deze site onder het kopje "Vereniging" - "Bestuur".

Naam *
Woonplaats
Uw verhaal,
herinneringen etc.
Foto uploaden (max. 5Mb)
Typ de 4 letters/cijfers over

De met * gemerkte items zijn verplicht.